BOGDAN DIACONU: ”Drujbarii din UDMR să fie aduși în fața justiției” (18 octombrie 2014)

media_141363996822771000O țară întreagă știe că liderii UDMR sunt cei mai mari latifundiari de păduri și tăietori de lemne din România. În mod ciudat, tocmai ei lipsesc din dosarul retrocedărilor. Un dosar despre defrișări și păduri furate cu acte false din care să lipsească Verestoy Attila, zis Cherestoi, zis Drujba lui Dumnezeu, este un non-sens. UDMR s-a situat mereu deasupra legii. Orice dosar de corupție împotriva unui lider UDMR devine automat o discriminare etnică. Plâng pădurile tăiate din Transilvania după dreptate, dar nimeni nu le aude. Sper ca justiția să meargă până la capăt și să nu se ia după Kelemen Hunor care va striga că din cauza proiectului de lege al autonomiei sunt luați la rost drujbarii UDMR!
Dacă lideri mari din PSD au ajuns în vizorul justiției înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Veriga lipsă sunt însă căpușele udemeriste, la ele văd că se ezită. De ce, este UDMR stat în stat și nu răspunde în fața legii? E vremea să terminăm cu protecția dușmanilor României și cu privilegiile doar pentru că politicienii maghiari sunt de altă etnie. La câte retrocedări false și despăduriri au avut loc în Transilvania în ultimii 25 de ani, cred că jumătate din DNA ar trebui să se ocupe numai de UDMR.
Așadar, îi așteptăm pe drujbarii UDMR să răspundă în fața legii pentru relele pe care le-au cauzat. Numai așa putem merge mai departe. Baronii locali sunt o plagă a României, dar grofii UDMR la fel.
Anunțuri
Categorii: Naționalism, Politică - Partidul România Unită | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: