VLAD HOGEA: ”ANDI LĂZESCU FACE PARTE DINTR-UN GRUP EXTREMIST!” (10 februarie 2000)

AUDIERE - CANDIDATI - SRTV - SRRS-a mai scris despre Alexandru (alintat “Adi” sau “Andi”) Lăzescu, grangurele monitorist cu buzunare pline de parai mucegăiţi. Nevastă-sa, Daniela, era un fel de doctoriţă la Policlinica CFR; în vremurile din urmă şi-a tras şi un cabinet particular, intens mediatizat în ziarul lui bărbatu-său. Răsfoind zilele trecute revista “22”, am avut surpriza să constatăm că Andi este ditamai “publicist comentator” al celei mai buruienoase fiţuici din istoria presei (anti)româneşti. Lăzescu este, aşadar, coleg cu Patapievici (care a spus că “radiografia plaiului românesc este ca a fecalei”), cu Gabriel Andreescu (care a instigat public împotriva Unirii cu Basarabia românească), cu Emil Hurezeanu (adept fervent al federalizării ţării), cu Cristian Preda (demolator de Eminescu) şi cu Al. Zub (ideolog şi eminenţă cenuşie a masonilor ieşeni). Toţi, unul şi unul, membri de frunte în “Grupul pentru Dialog Social” (editorul imundei reviste “22”). Reiese foarte clar că şeful de la “Monitorul”este de acord cu ceea ce se publică în gazeta cu pricina. El se face complice, de exemplu, la publicarea aberaţiilor antiromâneşti ale lui Horia–Roman Patapievici, considerat de revistă ca fiind un “distins intelectual”, victimă a celor care promovează “patriotismul ordinar”. Nu-i de mirare, din moment ce unul dintre fondatorii GDS, Alin Teodorescu , declară cu o sinceritate incredibilă: “Îmi propusesem ca Soros să fie decorat de preşedintele României, oricare va fi fost el, sau primit de Parlament cu onoruri speciale”(!!!). E clar în solda cui este grupul de la “22” (din care face parte şi Andi Lăzescu).
Să nu uităm de atacurile demenţiale împotriva unor mari valori ale culturii române, precum Eugen Barbu, Marin Sorescu, Edgar Papu, Ion Lăncrănjan, Paul Anghel, Corneliu Vadim Tudor, Dinu Săraru, Adrian Păunescu, Dan Zamfirescu, Iosif Constantin Drăgan, Virgil Cândea, Mihai Ungheanu, Ilie Bădescu (dintre care mulţi au intrat în pământ prea devreme, din cauza tracasării morale la care erau supuşi).
“Monitorul” e şi el membru în această clică a călăilor lipsiţi de scrupule şi de orice urmă de sentimente umane. Semnalul dat de şeful său (care s-a înrolat în secta sinucigaşă a GDS) e mai mult decât elocvent. Dacă ţinem bine minte, n-a fost chiar el, Andi Lăzescu, coordonator pe Moldova al Fundaţiei “Soros” cu ani în urmă ?! Iată cum se leagă toate, într-un “puzzle” complicat, într-un păienjeniş al urii şi al dezinformării, într-o caracatiţă a ticăloşiei şi prostituţiei de presă. Quod erat demonstrandum.
(Pamflet publicat sub pseudonim, “Atac de Târgu’ Ieşilor”, 10 februarie 2000)

Anunțuri
Categorii: Politică - Partidul România Unită, Restituiri, Viaţa mea, cărţile mele | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: