La fel ca în fiecare an, la 15 ianuarie şi 15 iunie, preşedintele PRM a depus o coroană de flori cu Tricolor la mormîntul lui Mihai Eminescu

CIMITIRUL BELLU - 15 iunie 2014Duminică, 15 iunie 2014, s-au împlinit 125 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Cu acest prilej, la mormîntul Poetului Naţional, din Cimitirul Bellu, au venit în pelerinaj cîteva sute de români.
Preşedintele PRM, dl. Corneliu Vadim Tudor (care a fost întîmpinat cu multă simpatie de cei prezenţi), a depus la monumentul funerar o frumoasă coroană de flori, cu Tricolor, după care a realizat un duplex special, despre viaţa şi moartea lui Eminescu, pentru postul de televiziune România TV. Tribunul a oferit telespectatorilor informaţii inedite, puţin cunoscute marelui public, în legătură cu modul în care a fost tratat Mihai Eminescu – atît de contemporanii săi, cît şi în posteritate. Transmisia, în direct, a fost îmbogăţită cu un fragment al interviului-document realizat de scriitorul Vadim, în ianuarie 1988, cu nepotul poetului, colonelul Gh. Eminescu.
La evenimentul de duminică au participat mai mulţi fruntaşi ai Partidului România Mare: Constantin Bebe Ivanovici (preşedintele Federalei Naţionale a Revoluţionarilor din România), foştii deputaţi Mihaela Ionescu şi Vlad Hogea ş.a.

Reclame
Categorii: Naționalism, Politică - Partidul România Unită, Restituiri, Viaţa mea, cărţile mele | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: