VLAD HOGEA: ”PSD + UDMR = BORDEL POLITIC” (13 mai 2014)

victor-ponta-kelemen-hunor-psd-udmrÎn bordelul politic al anului (electoral) 2014, junele PSD-ist Victor Ponta defilează de gât cu prostituatele UDMR. Nimic nu-l împiedică să facă asta. Nici cei 7 ani de-acasă (pe care nu-i are), nici reclamele mincinoase cu care a umplut târgul (”Mândri că suntem români”), nici mustrările târzii de conștiință (de care nu e capabil).
Protocolul semnat în martie de liderii USD şi UDMR prevede, între altele: 1) reglementarea problemei drepturilor culturale ale minorităţilor naţionale; 2) reprezentarea proporţională a maghiarilor în instituţii; 3) soluţionarea problemei înfiinţării liniei maghiare de stat la UMF Târgu-Mureş; 4) dezmembrarea Universităţii ”Babeş-Bolyai” şi reînfiinţarea Universităţii de Stat maghiare ”Janos Bolyai”; 5) susţinerea din partea PSD-UNPR-PC a modificării Constituţiei, prin eliminarea art. 1 (care prevede că România este stat naţional, suveran și independent, unitar și indivizibil).
Nu putea să lipsească din acest pact criminal nici arborarea steagului Ținutului Secuiesc – pe clădirile oficiale! De asemenea, protocolul include introducerea oficială a limbii maghiare în instanțele de judecată, dar și în toate celelalte instituţii ale statului. Maghiarii vor beneficia și de reprezentare proporţională în instituţiile publice (ceea ce va duce la înlocuirea criteriului valorii cu acela al originii etnice). Așadar, românii din Ardeal vor fi siliți să vină cu translator în limba maghiară la judecătoriile şi tribunalele din localităţile unde ponderea ungurilor depășește 50%. Marea trădare națională ne transformă în cetățeni de rangul 2, în propria noastră țară!
Acordul (ce eufemism armonios au putut găsi pentru acest veritabil Diktat anti-românesc!) dintre USD și UDMR mai prevede retrocedarea tuturor imobilelor care au aparținut cultelor bisericilor maghiare din Ardeal. Aici se încalcă, încă o dată, legea, deoarece respectivele culte fuseseră despăgubite prin 1929-1930 (conform procesului optanţilor câştigat de Nicolae Titulescu la Geneva) şi după Conferinţa de Pace de la Paris din 1946. O mică-mare deosebire: Marele Titulescu apăra interesele românilor, iar Micul Titulescu apără orice interese străine, împotriva celui național.
După această succintă trecere în revistă a perversităților politice la care s-au dedat PSD și UDMR, ne întrebăm retoric: ”Mai rămâne ceva din mândria că suntem români – mult-trâmbițată în campania pentru alegerile europarlamentare?”. Victor Ponta merge mai departe, cu laleaua UDMR-istă la rever. În cârdășia cu extremiștii maghiari, el are înaintași iluștri: Ion Iliescu îl vizita la spital, în martie 1990, pe Suto Andras (în loc să fie alături de Mihăilă Cofariu), iar Adrian Năstase ticluia infamul pact PSD-UDMR din perioada 2001-2004.
E bine de știut: un vot pentru Alianța PSD-UNPR-PC înseamnă, de fapt, un vot dat pentru UDMR și scopurile sale mârșave. Singurul partid care se opune (în mod sincer, constant și ferm!), de peste două decenii, revanșismului unguresc este Partidul România Mare. Cine simte, gândește și trăiește românește nu are cum să voteze PSD – votează PRM!

(Editorialul a fost publicat în ziarul ”Tricolorul”, marți 13 mai 2014)

Anunțuri
Categorii: Naționalism, Politică - Partidul România Unită, Viaţa mea, cărţile mele | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: