RESTITUIRI: VLAD HOGEA – ”Lumea virtuală și lumea reală” (1999)

conspiracy

Cu toţii ne intrebăm care este secretul succesului Conspiraţiei Oculte şi, mai ales, ce mijloace foloseşte Mafia Transnaţională pentru a obţine supremaţia planetară. În opinia mea, principala metodă de manipulare colectivă a naţiunilor constă în crearea unei lumi virtuale, în paralel cu lumea reală.

Vedem cu ochii noştri cum milioane de oameni se transformă în “zombies”, victime ale procesului de spălare a creierului şi de înrobire perpetuă. Tot mai mulţi semeni se refugiază într-un univers imaginar, lipsit de griji şi de greutăţi, părăsindu-şi din punct de vedere intelectiv, afectiv şi volitiv existenţa cea adevărată. Pierderea treptată a identităţii determină, în timp, imposibilitatea de a mai deosebi lumea virtuală de lumea reală. Să luăm, de exemplu, cazul soţiilor, mamelor şi fiicelor de români care au căzut pradă invaziei de “telenovele” imbecilizante sau situaţia majorităţii tinerilor convinşi că muzica pop, rock sau rap e mai importantă decât tradiţia istorică a unui popor. Îndepărtarea de adevăratul univers material şi spiritual (cel al Naţiunii, Credinţei, Familiei şi Ţării tale) şi cufundarea într-o lume a iluziilor constituie, din păcate, o cauză a degradării umane, a degenerării speciei, a decăderii continue a individului şi a colectivităţii. Păcăliţi de “mărgelele de sticlă” ale imperiului plutocratic care stăpâneşte mass-media de pretutindeni, cădem în pasivitate şi considerăm că “laisser faire” e de-ajuns pentru a progresa.

Suntem la răscrucea unui drum istoric: o parte dintre noi (grupaţi în formaţiunile de orientare naţionalistă şi patriotică ) s-au trezit din somnul dogmatic indus de drogurile conspiratorilor, iar ceilalţi continuă să viseze, complăcându-se în viciu, în abjecţie, în corupţie şi trădare. Tocmai de aceea, devine obligatoriu să începem să privim lucrurile numai în alb si negru. Orice nuanţă de gri este pe placul celor care au murdărit steagul alb al naţiunilor lumii!

(“Politica”, 22 mai 1999)

Categorii: Naționalism, Politică - Partidul România Unită, Restituiri, Viaţa mea, cărţile mele | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.