RESTITUIRI: VLAD HOGEA contra UDMR (2003)

26023_106209929398206_5565430_nStimaţi colegi,

Nu reprezintă o noutate faptul că UDMR este o organizaţie antiromânească şi anticonstituţională de factură terorist extremistă.

Zilele acestea, am aflat stupefiaţi că doi deputaţi UDMR au forţat frontiera sub acoperirea paşaportului diplomatic în scopul de a introduce în ţară peste 2500 de certificate de maghiar. Mai exact, la data de 29 ianuarie, Szilagyi Zsolt a dezonorat calitatea de parlamentar român, încălcându-şi jurământul de credinţă faţă de ţară, depus acum mai puţin de un an, şi a încercat să traficheze nu mai puţin de 1600 de legitimaţii de maghiar. La insistenţa organelor vamale, deputatul s-a întors din drum în Ungaria, ţara pe care o consideră mai aproape de inima sa decât cea în care s-a născut şi care îi oferă privilegii importante ca înalt demnitar, reintrând pe teritoriul României fără marfa de contrabandă pe care o returnase la furnizor.

Al doilea deputat care nu merită nici măcar cetăţenia română, cu atât mai puţin imunitatea parlamentară în dosul căreia s-a ascuns, este Tamas Sandor, care a dorit, dar nu a reuşit, să intre în ţară pe 26 februarie cu 800 de legitimaţii de maghiar şi 150 de legitimaţii speciale pentru studenţi şi profesori. Restul scenariului s-a repetat, parlamentarul UDMR făcând cale întoarsă pentru a înlătura, ca ultimul borfaş, urmele infracţiunii.

Inutil să mai amintim aici că documentele respective erau destinate unor cetăţeni români de etnie maghiară din judeţele Covasna şi Harghita. Scopul evident este schimbarea raportului demografic în acele zone ieşite practic de sub autoritatea statului român.

Reacţia Partidului România Mare, cel mai important partid din Opoziţie, nu poate fi decât una singură – de protest hotărât şi energic împotriva acestei noi provocări odioase la adresa statului naţional, unitar român.

Măsurile care se impun merg de la aducerea celor doi contrabandişti în faţa Comisiei de Disciplină a Camerei Deputaţilor până la ridicarea imunităţii lor parlamentare.

O eventuală muşamalizare a cazului de către PSD ar dovedi că, în România, unii infractori sunt mai presus decât alţii şi că, în vreme ce prostituatele de stradă sunt luate pe sus cu duba, prostituatele politice beneficiază de regim special.

(Declarația politică a fost prezentată pe 4 martie 2003, în plenul Camerei Deputaților)

Anunțuri
Categorii: Naționalism, Politică - Partidul România Unită, Restituiri, Viaţa mea, cărţile mele | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: