POȘTA REDACȚIEI (”NASTRATIN” nr. 9)

DORU, Caracal – Ceea ce scrieți ni se pare de-a dreptul ireal. Rar ne-a fost dat să contorizăm o ditamai grămada de imbecilități, platitudini și greșeli de ortografie într-un text atât de scurt. Vă morfinați că aveți talent, că meritați să vă băgăm în seamă, ba să vă mai și publicăm. Dragă domnule, aveți tupeu cât încape și, mai mult ca sigur, sunteți și bolnav de nervi. Iar stupiditatea compunerilor dvs. școlărești, pe care le considerați ”proză umoristică”, depășește orice imaginație. Vă sfătuim să faceți un duș rece și să spargeți toate oglinzile din casă. Poate așa veți reveni, cât de cât, cu picioarele pe pământ.

VIRGIL, Tg. Mureș – Am stat mult în cumpănă dacă să publicăm sau nu epigramele pe care ni le-ați furnizat. Editorul Coordonator a zis să le publicăm, că sunt inspirate. Apoi a venit Art Directorul și a zis să nu le publicăm, că nu cadrează cu linia revistei. Mai pe seară, bine dispus, Directorul General a băgat iar materialul în pagină, dar, a doua zi dimineață, Fondatorul, într-un moment de irascibilitate motivată, a dat telefon la DTP și, în final, n-a mai apărut nimic. Ce să zicem? Nu aveți noroc. Mai încercați.

FELICIA, București – Ne trimiteți copii xerox după niște desene inepte, undeva între cariocă și creion chimic, despre care pretindeți că ar fi niște opere de tinerețe ale lui Nicolae Grigorescu. Avem dubiile noastre întemeiate că lucrurile ar sta chiar așa. Oricum, pe vremea aia nu existau carioci. Iar suma pe care ne-o cereți în schimbul acestor ”creații inedite” rivalizează cu datoria publică a Greciei și a Italiei la un loc! Drept cine ne luați?!

COSTACHE, Brașov – Materialele pe care ni le-ați expediat prin poștă sunt realmente excelente. Colegiul de Onoare al revistei ”NASTRATIN” vă felicită călduros pentru harul deosebit, pe care îl aveți atât la scris, cât și la desenat. Umorul dvs. de cea mai bună calitate (chiar genial, am zice!) merită să fie popularizat pe scară largă. Din păcate, vă comunicăm că nu avem cum să vă debutăm. Spațiul editorial al publicației noastre este, în acest număr, extrem de restrâns; abia au încăput câteva poezii îndoielnice, provenite de la un nepot de-al patronului, precum și niște caricaturi fără sare și piper, mâzgâlite de amanta directorului. Dvs. știați cum merge treaba în mass media, așa că, la o adică, nu înțelegem cum de v-ați făcut iluzii.

(Text publicat în revista ”NASTRATIN” nr. 9, 1-7 august 2011)

Anunțuri
Categorii: ”Nastratin”, Caricaturi | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: