”NASTRATIN” nr. 5 – la chioșcurile de presă din toată țara!

 

”NASTRATIN”, singura revistă de pamflet (inter)urban și caricatură de brand, a ajuns deja la numărul 5. Publicația fondată de Ioan Sorin Roșu și condusă de Vlad Hogea (Director General) îl are ca Art Director pe Mihai Matei.

Din sumarul acestui număr ieșit din tipare (la figurat, dar și la propriu!) indicăm aici doar câteva repere: ”Galeria Atelier <Horațiu>” (rubrică permanentă de Horațiu Mălăele), ”Povești de dragoste nemuritoare” (bandă desenată de Mihai Matei), ”Ilf și Petrov la Hollywood” (de Vlad Hogea), întâmplări hazlii din istorie (culese de Horațiu Șerb), grupaje de epigrame de Nicolae-Paul Mihail, George Corbu și Elis Râpeanu, texte ale marilor clasici ai umorului românesc (Dimitrie Teleor, Gheorghe din Moldova, Mircea Micu etc.), precum și o sumedenie de caricaturi (de Marin Crețu, Ștefan Sucitu ș.a.), alegorii grafice și benzi desenate de brand.

Revista ”NASTRATIN” (editată de MEDIA BLOC – www.mediabloc.eu) este tipărită în 10.000 de exemplare/ediție (tiraj auditat BRAT), distribuite în magazinele de presă și chioșcurile din toată țara, prin MEDIA GAMMA PUBLISHERS, în rețelele de difuzare TUTUN ȘI ZIARE, MILLENIUM, SIC PRESS, NIMSOC, PRESS COM, CALLIOPE și AMO PRESS (prețul de vânzare fiind de 2,4 lei / exemplar). Arhiva revistei ”NASTRATIN” (ediția tipărită) poate fi accesată pe www.nastratin.ro.

Anunțuri
Categorii: ”Nastratin”, Caricaturi | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: